check tag wrench cart

Polar Flow for Coach

PERSOONLIJKE TRAINING EN GROEPSCOACHING OP PROFESSIONEEL NIVEAU - HELEMAAL GRATIS

Als coach stel je alles in het werk om verbeteringen te zien bij de mensen die je coacht. Het maakt niet uit of het om een individuele klant gaat voor wie je je inzet, of om een groep hardlopers die je traint: jij vindt het net zo belangrijk als zij dat ze fitter, sneller, sterker en beter te worden - het is een gezamenlijk traject.

Flow for Coach is een gebruiksvriendelijk online platform waarop alle trainingsgegevens van iedereen die je coacht op één plaats worden bewaard. Het is makkelijk toegankelijk en praktisch, en zet de vele complexe gegevens van iedereen die je coacht om in begrijpelijke, bruikbare informatie waar je iets mee kunt. Zo haal je het giswerk uit je coaching.

Meld je gratis aan

BELANGRIJKSTE KENMERKEN EN VOORDELEN

Met Polar Flow for Coach kun je gedetailleerde trainingsplannen maken, delen en uitvoeren voor 1-op-1-training en voor groepstrainingen - van individuele workouts tot volledige seizoensplanningen.

GEPERSONALISEERDE TRAININGSPLANNEN VOOR IEDEREEN

Iedere persoon die je coacht is anders: verschillende lichamen, verschillende mogelijkheden en verschillende doelen. De beste manier om al die verschillende doelen te bereiken is een plan dat op de behoeften van de persoon is afgestemd, dat gemakkelijk te volgen is, en nog gemakkelijker uit te voeren.

1-OP-1- EN GROEPSCOACHING EENVOUDIG GEMAAKT

Met Flow for Coach kun je de training van een enkele persoon of van meerdere groepen bijhouden. Elke groep kan tot maximaal 200 mensen bevatten en je kunt iedereen aan elke groep toevoegen. Dit betekent dat je trainingsdoelen kunt stellen voor een groot aantal mensen tegelijk en iedereen die je coacht kunt volgen.

PLAN OP LANGE TERMIJN

Omdat resultaten niet van de ene dag op de andere tot stand komen, kun je met Polar Flow's Seizoensplanner op maat gemaakte jaarlijkse trainingsplannen maken, zodat je je atleten en klanten een jaar lang kunt coachen - en zo iedereen op het juiste spoor houdt.

Meer ontdekken

TRAINEN MET DE BESTEN

Omdat Flow for Coach perfect samenwerkt met Polar producten, wordt elke trainingssessie die je voor je klant of atleet plant automatisch gesynchroniseerd naar hun ondersteunde apparaat - dat hen vervolgens tijdens elke sessie begeleidt en ervoor zorgt dat de training volgens plan verloopt.

OPTMALE TRAININGSSESSIES

Plan elke individuele trainingssessie moeiteloos door doelen in het sessieplan te slepen - je kunt de trainingssessie in intervallen indelen, de lengte van de warming-ups en coolingdowns vastleggen met behulp van gefaseerde doelen, of simpelweg een beoogde duur of afstand vastleggen met behulp van snelle doelen.

GRENSVERLEGGENDE TECHNOLOGIE

Polar is al meer dan 40 jaar toonaangevend op het gebied van sportswearables - en we blijven echt niet op onze lauweren rusten. Onze innovaties zorgen ervoor dat al onze producten en services je de nauwkeurigste metingen, gegevens en begeleiding bieden die je nodig hebt om het potentieel - en de prestaties - van iedereen die je coacht te maximaliseren.

ONDERSTEUND DOOR SPORTWETENSCHAP

Als je Polar kiest, profiteer je van een team van wetenschappers, onderzoekers en professionals dat test, valideert en uiteindelijk bevestigt dat alle gegevens inderdaad accuraat zijn - en waarop je kunt vertrouwen om de hoogste kwaliteit in sportprestaties en training te garanderen.

Meer ontdekken

ANALYSEER, PAS AAN EN VERBETER.

Met Flow for Coach is het gemakkelijk om de trainings- en workoutstatistieken van je klant of groep te bekijken en hun ontwikkeling te volgen. Het biedt je een krachtige reeks analytische hulpmiddelen waarmee je hun voortgang kunt volgen, feedback kunt geven en de training zo nodig kunt aanpassen - zodat je samen kunt blijven werken aan het bereiken van je doelen.

BEKIJK HET TOTAALPLAATJE

Polar Flow for Coach combineert alle gegevens van je sporters - ook hun eigen evaluatie - en geeft je een alomvattend inzicht in hun training en uitgebreide gegevens over hun prestaties. Dat betekent dat je de vorderingen van je klant op de voet kunt volgen - of het nu 1-op-1-training is, of training van een veel grotere groep. Meer ontdekken

Hulp nodig? Begin hier.

Change region

If your country/region is not listed on this page, please find your local contact details, retailers and stores and service points on our global site.

Leuk dat je er bent! Schrijf je nu in en krijg 10% korting

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, leuke projecten om je voor op te geven en onze aanbiedingen. Bovendien krijg je 10% korting* op je eerste aankoop!

Door op Inschrijven te klikken, gaat u ermee akkoord om e-mails van Polar te ontvangen en bevestigt u dat u het privacybeleid van Polar hebt gelezen

*deze actie kan niet worden gecombineerd met andere acties of aanbiedingen.

Trainingsplan voor topprestaties

De Seizoensplanner van Polar Flow is een krachtige tool voor het maken van een persoonlijk, jaarlijks trainingsplan dat geheel op je sporter wordt afgestemd. Wat het doel van je sporter ook is, je kunt een uitgebreid plan maken om hun doel te helpen bereiken.

Plan het hele jaar

Verdeel de training van je klanten over periodes en stel de wekelijkse trainingsomvang vast. Voeg de hoofddoelen van het seizoen toe, zoals wedstrijden of toernooien, en gebruik kleuren om aan te geven waar jullie die week aan gaan werken.

Creëer een database vol met workouts

Maak je eigen database vol met trainingsdoelstellingen door individuele trainingssessies en -doelstellingen als favorieten op te slaan. Je kunt verschillende soorten trainingsdoelen opstellen; de trainingssessie in intervallen indelen, de lengte van de warming-ups en coolingdowns vastleggen met behulp van gefaseerde doelen, of simpelweg een beoogde duur of afstand vastleggen met behulp van snelle doelen. Een trainingsprogramma opstellen wordt een fluitje van een cent met trainingsdoelen. Sleep een doelstelling van je favorieten naar het schema van je sporter. Elke trainingssessie wordt gesynchroniseerd met het Polar product van je sporter. Het Polar product begeleidt de sporter tijdens iedere trainingssessie.

Volg en analyseer de voortgang

Volg de geplande en de gerealiseerde trainingssessies van je klanten en het trainingsvolume op een gedetailleerd niveau met de uitgebreide statistieken, zoals seizoenstotalen, de wekelijkse hartslagzoneverdeling en nog veel meer. Ook is het mogelijk om het huidige seizoen aan te passen of om een geheel nieuw trainingsprogramma samen te stellen.

Leer het grotere geheel te begrijpen

Met Polar Flow for Coach en het ecosysteem van Polar krijg je een algemeen overzicht van de prestaties van je sporter.

Uitgebreide gegevens

Je krijgt toegang tot alle nauwkeurige data die je nodig hebt om de prestaties van je sporter te optimaliseren. Het trainingsdagboek geeft je een snel overzicht van de training van je sporter en dankzij de analysetools kun je de trainingen nauwkeurig analyseren en vervolgens, waar nodig, aanpassen. In combinatie met de slaap- en dagelijkse activiteitsgegevens en Polar Smart Coaching-functies zoals Training Load Pro weet je of je te veel van je sporter verlangt.

Zoveel meer dan statistieken

In Polar Flow for Coach is ook ruimte voor input van de sporter zelf: je sporter kan aantekeningen toevoegen, opmerkingen plaatsen en iedere trainingssessie subjectief beoordelen. Combineer je deze subjectieve evaluaties met de uitvoerige gegevens uit het Polar product van je sporter, dan krijg je een compleet, holistisch beeld van de trainingen van je sporter.

Langdurige follow-up met rapporten

De uitgebreide trainingsrapporten van Polar Flow for Coach laten je weten hoe je harde werk de moeite loont. Gebruik de rapporten bij het plannen van het volgende seizoen en til de training van je sporter naar een hoger niveau.