Polar Loopin yhdistäminen Polar Flow -sovellukseen ei onnistu. Mitä teen?

Jos Polar Flow -sovellus ei löydä Polar Loopia, kun olet ottamassa sitä käyttöön, toimi seuraavasti:

1. Tarkista, että Bluetooth-yhteys on aktivoitu puhelimesi asetuksista.

2. Älä yritä synkronoida laitetta, kun käytät sykesensoria. Jos sykesensori on lähellä, keskeytä Bluetooth-tiedonsiirto irrottamalla kiinnitysvyö.

3. Jos Polar Loop on kytkettynä tietokoneeseen USB-johdolla, irrota se ja pue Polar Loop ranteeseesi, jotta painike toimii kunnolla.

4. Varmista, että sekä Polar Loopin että puhelimesi akussa on riittävästi virtaa.

Jos olet toiminut jollakin edellä kuvatuista tavoista, muodosta yhteys napauttamalla rannekkeen kosketuspainiketta.

Jos sovellus ei vieläkään löydä Polar Loopia

1. kytke Polar Loopin lentotila päälle ja pois päältä katso käyttöohje kohdasta Muut näyttötilat

2. poista ranneke ranteestasi. Peitä rannekkeen liitin sormellasi, napauta rannekkeen painiketta ja aseta ranneke puhelimesi päälle.

3. sulje Polar Flow -sovellus ja käynnistä puhelimesi uudelleen. Then start the app again and try syncing once more.

Jos tarvitset apua, ota yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu@polar.com.