facebook instagram pinterest search twitter youtube whatsapp linkedin thumbup
vantagem2

Bereik die sportieve mindset met de Polar Vantage M2 Multisporthorloge

Als 2020 ons iets heeft geleerd, dan is het wel dat we maar mensen zijn. Ieder van ons wordt op dit moment op de proef gesteld. De situatie waarin we ons bevinden en de uitdagingen waarmee we geconfronteerd worden, zijn nieuw en uniek voor ons allemaal. Hoe we deze uitdagingen collectief overwinnen, is wat ons zal definiëren.

When the going gets tough, the tough get going, zong Billy Ocean al in 1985, maar is ook nu brandend actueel. We leren uit onze ervaringen en komen er sterker uit. Deze kracht kunnen we gebruiken om onszelf verder te pushen dan we ooit gedaan hebben.

Welnu, de Polar Vantage M2 is de belichaming van deze mentaliteit – de perfecte partner voor die sportieve mindset.

Gemaakt om te presteren

De Polar Vantage M2 werkt net zo hard als jij om je prestaties naar een hoger niveau te tillen – en biedt je smartwatchfuncties voor een 24/7 levensstijl en daar bovenop nog begeleiding en gegevens om je te helpen je doelen te verpletteren.

Zoals alle Polar producten is de Polar Vantage M2 uitgerust met onze toonaangevende technologie en gerenommeerde hartslagmeting via de pols, maar het horloge heeft nog veel meer in petto in zijn functioneel design.

Het slimme Alles-in-één multisporthorloge

Sportief, elegant en prestatiegericht. 

De Polar Vantage M2 is ontworpen als perfecte horloge voor een actieve levensstijl, en geeft aan wanneer je lichaam moet rusten voor een optimaal herstel. Dus zelfs al moet jij even gas terugnemen, gaat ie door.

Met slimme functies voor 24/7 functionaliteit, geïntegreerde GPS en 30m waterdichtheid blijf je dankzij de Polar Vantage M2 verbonden met de buitenwereld terwijl jij in the zone bent.

Stijlvol en functioneel design

Oh, en ook niet onbelangrijk, de horloge ziet er ook nog eens geweldig uit.

De versierde roestvrijstalen behuizing en knoppen geven dit slimme multisporthorloge een niveau van verfijning, terwijl de sterke en impactvolle kleuren van de polsbanden alle esthetiek mooi bij elkaar brengen.

Het aanpasbare display stelt gebruikers in staat om het juiste dashboard voor het juiste moment te selecteren – zodat je je muziek kunt bedienen, weersvoorspellingen kunt zien en al je fitness- en trainingsbenodigdheden om je pols kunt dragen.

En met een hele reeks intelligente toepassingen, zoals Polar Running Program, FitSpark™ workoutgids, Training Load Pro™ en FuelWise™, helpen de ingebouwde slimme coachingsfuncties je het beste uit je trainingen te halen waar en wanneer je maar wilt.

TRAIN Slimmer…

Het gezegde luidt: “Work hard, play hard!” — wij zijn het daarmee eens, zij het wel op een slimme benadering.

Wat je trainingsdoelen ook zijn, de Polar Vantage M2 biedt begeleiding om je trainingsintensiteit te optimaliseren en zorgt ervoor dat je voldoende kwaliteitsrust krijgt voor volledig herstel.

Met het aanpasbare Polar Running Program krijg je trainingsplannen op basis van je individuele meetwaarden om je hardloopprestaties te maximaliseren. Terwijl FitSpark™ kant-en-klare, on-demand workouts biedt die zijn afgestemd op je herstel, fitnessniveau en trainingsgeschiedenis, zodat je kunt trainen zonder burn-out.

De functie Training Load Pro™ geeft gedetailleerd inzicht in je trainingssessies en de belasting die ze uitoefenen op verschillende systemen in uw lichaam. Met FuelWise™ krijg je een slimme voedingsassistent die je helpt de optimale manieren te vinden om jouw lichaam tijdens de sessies bij te tanken en zo optimaal in vorm te blijven.

…HERSTEL Beter

Nadat een intense dag helpt Nightly Recharge™ je te herstellen en klaar te stomen voor de volgende dag, door automatisch je nachtelijk herstel te meten. Zo kun je slimme keuzes maken voor een optimaal dagelijks leven.

Met Sleep Plus Stages™ leer je dan weer je slaapgedrag kennen en kom je te weten hoe kwaliteitsvolle slaap van vitaal belang is voor je algemene gezondheid en welzijn.

Voor wie IS de POLAR VANTAGE M2 bedoeld?

Voor iedereen die ooit gedacht heeft dat er simplelweg niet genoeg uren in één dag zitten.

De Polar Vantage M2 is ontworpen met jou in gedachten en met als doel de balans tussen je trainingen en het normale, dagelijkse leven te optimaliseren.

Het geeft je alle tools die je nodig hebt…

…Voor die sportieve mindset.

Waar is de POLAR VANTAGE M2 te verkrijgen?

Ontdek al onze horloges in de Polar webstore of in een winkel bij jou in de buurt.

Als je dit bericht leuk vindt, vergeet het dan niet te delen, zodat anderen het ook kunnen vinden.

Hou er rekening mee dat de informatie in de Polar Blogposts het individueel advies van gezondheidswerkers niet vervangt. Raadpleeg je arts voordat je aan een nieuw fitnessprogramma begint.

Meld je aan en ontvang 10% korting op je eerste bestelling