Polar Grit X2 Pro Titan

De Polar Grit X2 Pro Titan is een stoere en robuuste outdoor smartwatch, gemaakt voor avontuur. Het heeft een helder AMOLED display van saffierglas, een titanium behuizing en een hi-tech toolkit met navigatie- en prestatiefuncties. Ga op avontuur. Verken de wonderen van de wereld, en van je eigen lichaam.

Polar Grit X2 Pro

Polar Grit X2 Pro is een stoere en robuuste outdoor smartwatch, gemaakt voor avontuur, voorzien van een AMOLED display van saffierkristalglas en een geavanceerde toolkit met navigatie- en prestatiefuncties. Ga op avontuur. Verken de wereld. Ontdek jezelf.

Polar Vantage V3

Een combinatie van biosensoren, AMOLED display, dualfrequency GPS, kaarten én het meest uitgebreide pakket aan trainings- en hersteltools op de markt. Aan alles is gedacht. De sport smartwatch Polar Vantage V3 helpt je op weg naar onvergetelijke prestaties.

Polar Ignite 3

Polar Ignite 3, een stijlvolle GPS fitness smartwatch voor een actiever leven. Volgt slaap, activiteit en hartslag, biedt persoonlijke begeleiding op maat.

Polar Pacer Pro

Polar Pacer Pro, een GPS horloge met hartslagmeter voor alle sporten. Van hardlopen en wandelen tot fietsen en zwemmen.

Polar Pacer

Polar Pacer, een sporthorloge met GPS voor beginners, met essentiële functies en gespecialiseerde trainingstools om sportprestaties te verbeteren.

Polar Vantage V2

De Polar Vantage V2 is ons meest indrukwekkende sporthorloge tot nu toe, de krachtige combinatie van een strak vormgegeven ontwerp, innovatieve technologie en intelligente tools voor training en herstel.

Polar Grit X Pro

Het Polar Grit X Pro outdoor horloge, met barometer en navigatie, militaire duurzaamheid, saffierglas en een langdurige batterijduur.

Polar Vantage M2

De Polar Vantage M2 is ontworpen om te presteren en werkt net zo hard als jij. Onze technologie helpt je je doelen te bereiken en telkens sterker terug te komen. For that athlete attitude.

Polar Ignite 2

Ervaar de Polar Ignite 2, een elegante GPS fitness watch voor workouts, herstel, slaapadvies. Prachtig ontwerp, dag-en-nacht comfortabel.

Polar Ignite

De Polar Ignite is een waterdicht fitnesshorloge dat je naar een evenwichtiger leven begeleidt met geavanceerde hartslagmeting aan de pols en ingebouwde GPS.

Polar Unite

Een mooi, strak fitnesshorloge met gepersonaliseerde dagelijkse begeleiding tijdens je workout, 24/7 hartslagmeting aan de pols en activiteitsmeting, plus nachtelijke slaap- en herstelmetingfuncties.

Polar Vantage M

Een veelzijdig hardloop- en multisporthorloge met GPS voor iedereen die graag records breekt. De Polar Vantage M is een slanke en lichtgewicht trainingspartner die alle gegevens levert die je nodig hebt om je prestaties te verbeteren.

Polar Grit X

Polar Grit X, een robuust, lichtgewicht outdoor horloge met GPS met survival training functies voor outdoor sporten.

Polar M430

Met GPS, hartslagmeting aan de pols, geavanceerde hardloopfuncties en het Polar Running Program is de Polar M430 een topklasse hardloophorloge voor lopers die meer willen.

Polar Verity Sense

Polar Verity Sense, waar ultieme bewegingsvrijheid samengaat met nauwkeurige hartslagmeting.

Polar H10

Polar H10, de ongeëvenaarde hartslagmeter, wereldwijd erkend als gouden standaard. Comfortabele borstband met nauwkeurige sensor voor moeiteloos behouden van hartslagzones.

Polar H9

Polar H9, een betrouwbare hartslagmeter borstband met Bluetooth® en ANT+ voor veelzijdige connectiviteit met apps en apparaten naar keuze.

Polar OH1+

De Polar OH1 is een optische hartslagmeter die veelzijdigheid combineert met comfort en eenvoud in gebruik. Je kunt hem als standalone apparaat gebruiken maar ook via Bluetooth® en ANT+ koppelen aan diverse fitnessapps, sporthorloges en smartwatches.

Polsbanden

Personaliseer elke horloge voor elke stijl en situatie.

Borstbanden

Vervang of upgrade je Polar Sensor borstbanden of armbanden.

Voeding & kabels

Voor het opladen van je producten en gegevensoverdracht.

Houders & adapters

Pas je product aan voor elke situatie.

[menu_title:HOVER_PANEL_WHO_WE_ARE]

[menu_copy:HOVER_PANEL_WHO_WE_ARE]

[menu_title:HOVER_PANEL_SCIENCE]

[menu_copy:HOVER_PANEL_SCIENCE]

Polar Grit X Outdoor-serie

Grit X horloges zijn gemaakt voor sporten in de buitenlucht en zijn opgewassen tegen alle omstandigheden in de natuur. Ze helpen je de wereld te verkennen en het avontuur te ontdekken.

Polar Vantage Performance-serie

Onze serie topproducten is gemaakt voor prestatiesporten, duursporten en training. Elk aspect van onze Vantage-horloges is ontwikkeld met een specifieke persoon in gedachten – de atleet.

Polar Pacer Multisport-serie

De Pacer-serie voorziet sporters van alle essentiële functies, zoals nauwkeurige GPS en accurate hartslagmeting. Bovendien bevat het alle gespecialiseerde trainingstools die nodig zijn om beter te trainen.

Polar Ignite Fitness & Wellness-serie

Gestroomlijnd, eenvoudig en slim - Ignite-horloges zijn de perfecte partner voor fitnessdoelen en elke levensstijl.

Polar H10
Naar de webshop
Red Beat - € 99,90

Polar H10

Hartslagmeter

Een hartslagmeter die jouw hartslag meet met een niet te evenaren nauwkeurigheid? Dat is de Polar H10, wereldwijd erkend als de gouden standaard. Dankzij de comfortabele borstband met sensor houd je elke hartslagzone probleemloos aan.

...

De gouden standaard in hartslagmeting.

De Polar H10 wordt alom beschouwd als de beste sensor die er is en is dé maatstaf voor hartslagmeting.

Onverslaanbaar in alle opzichten.

Geniet het vertrouwen van medische onderzoekers en topatleten overal ter wereld om de menselijke hartslag met ongeëvenaarde nauwkeurigheid te meten.

Nauwkeurigheid

De reden waarom profatleten al jarenlang de H10 beschouwen als de beste keuze voor een trainingsapparaat.

Reputatie

Wanneer anderen de nauwkeurigheid van hun apparaten willen testen, gebruiken ze daarvoor de Polar H10.

Waarde

Een eersteklas staaltje van techniek dat consistent de betrouwbaarste resultaten geeft, voor een betaalbare prijs.

Levensduur van batterij

Tot 400 uur*

*of meer dan een jaar bij elke dag een uur lang trainen.

Waterdicht

Tot 30 m

Intelligent ontwerp

Vind je het niet fantastisch als dingen precies doen waarvoor ze ontworpen zijn? De Polar H10 werd ontworpen om je hartslag nauwkeurig te meten. En dat is precies wat hij doet.

Stevige gesp

Dit zorgt dat de sensor goed in contact blijft met je huid, om eventuele interferentie door verschuiving terwijl je beweegt uit te sluiten.

Antislipplekken van silicone

Deze houden de sensor op zijn plaats tegen je borstkas, zodat hij je hartslag optimaal kan meten.

Borstband van zacht textiel

Voor maximaal comfort wanneer je de sensor draagt, hoelang je hem ook draagt.

De wetenschap van perfectie

Het correct meten van een hartslag niet moeilijk, maar het correct meten van een hartslag tijdens een zeer intensieve trainingssessie is een ander, lastiger verhaal. En dat is waar de Polar H10 ECG-hartslagmeter in uitblinkt.

ECG

Elektrocardiogram (Polar H10)

OHR

Optische hartslagmeting (Sporthorloges)

Meerdere verbindingsopties

Registreer je trainingssessie, maak verbinding met je smartphone, broadcast naar een heleboel fitnessapparaten en synchroniseer met je favoriete fitness- en sportapps. En je kunt hem ook gebruiken met producten van andere merken.

Eén apparaat. Veel sporten.

Misschien wil je meer nauwkeurigheid. Misschien wil je niet worden afgeleid. Of misschien wil je gewoon geen horloge dragen (of een ander sieraad) als je traint.

Borstbandmeters zijn ideaal voor elke sport – en met Polar Flow kun je kiezen uit meer dan 150 sporten.

De beste draadloze hartslagmeter ooit?

Vind uit wat de experts, professionals en vooral onze klanten over de Polar H10 zeggen...en probeer hem dan zelf uit. En laat ons vooral weten als je het met ze eens bent!

Mike Bewley

Strength and Conditioning Coach

“I use the H10 to gauge individual, and team-specific loads to optimize training efficiency and recovery for peak, game-time performance.”

DC Rainmaker

Sports Technology Reviewer

“The Polar H10 is one of the most accurate sensors on the market, but also one that is comfortable to use and easy to swap the battery without subsequent issues with the strap.”

Laura Hottenrott

Athlete

“Not only is it super accurate, but the strap is also very comfortable even during very long training sessions.”

Hoe zorg ik voor mijn Polar H10?

Wil je de levensduur van je hartslagsensor maximaliseren? Deze eenvoudige tips zorgen ervoor dat je zo lang mogelijk op de meest betrouwbare hartslagmeting kunt vertrouwen.

Wat is een ECG?

Een ECG – of elektrocardiogram – is een visuele weergave van de elektrische signalen die het hart genereert.

De elektrische signalen van een kloppend hart worden via de weefselvloeistoffen in je lichaam naar je huid getransporteerd. Als daar elektroden zijn geplaatst, kunnen deze de veranderingen meten.

De beste plaats om zulke metingen te doen is de borstkas, omdat die het dichtst bij het hart is: vandaar dat er hartslagmeters met een borstband bestaan, zoals de Polar H10.

Wat is OHR?

OHR – of optische hartslagmeting – meet, interpreteert en gebruikt PPG-signalen om je hartslag te berekenen.

PPG staat voor fotoplethysmogram, of fotoplethysmografie, een optische meetmethode die de veranderingen in het volume van een orgaan registreert.

Kort gezegd: OHR-technologie maakt gebruik van leds en een fotodiode om de veranderingen in de grootte van je bloedvaten onder de huid te meten. Dit maakt het de ideale oplossing voor apparaten die om de pols worden gedragen, zoals Polar horloges.

ECG versus OHR: wat is beter?

Dat hangt af van je vereisten.

OHR is de technologie die we in onze sporthorloges gebruiken om de hartslag aan de pols te meten. Als je hecht aan stijl, bruikbaarheid, comfort en gemak, en je wilt je live status kunnen bekijken terwijl je traint, 24/7 je activiteit meten en je slaap in de gaten houden, dan zijn sporthorloges de beste keuze voor jou.

Maar als je gaat voor hoogintensieve trainingen of situaties die extreme beweging van je armen vergen (racketsporten), en je een nauwkeurigere meting nodig hebt die snel reageert op snel toenemende hartslag (intervaltraining / sprints) zonder beïnvloed te worden door temperatuur, water, zweet of zelfs huidpigmentatie, dan voldoet een ECG-borstbandsensor zoals de Polar H10 aan alle vereisten.

X

NEWSLETTER_POPUP

Hallo daar! Meld je aan en krijg 10% korting

Mis deze uitnodiging van onze Polar familie niet. Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al onze leuke nieuwtjes en aanbiedingen! Dan krijg je 10% korting* op één aankoop.

Door op Aanmelden te klikken, geef je aan akkoord te gaan met het ontvangen van e-mails van Polar en bevestig je dat je ons privacybeleid te hebben gelezen.

*deze actie kan niet worden gecombineerd met andere acties of aanbiedingen.