check tag wrench cart

Polar Flow synchroniseert met Strava

16/12/2015

Dendermonde, 16 december 2015 – Polar, sinds meer dan 35 jaar pionier in sports en fitness wearables en marktleider op het vlak van hartslagmeting, kondigt een partnership aan met een andere pionier, Strava, het sociaal network voor atleten. Lopers en fietsers kunnen voortaan eenvoudig hun Polar Flow trainingsgegevens synchroniseren met Strava.

Alle Polar Flow producten synchroniseren vanaf nu met Strava via Polar Flow. Gebruikers met de volgende GPS producten halen het meest uit deze samenwerking:

  • Polar V800 GPS sports watch • Polar M400 GPS running watch : M400 gebruikers hebben bovendien vanaf nu ook toegang tot de functies Training Load en Recovery Status na afloop van elke trainingsessie. Deze functies waren tot nu toe enkel beschikbaar op de Polar V800.
  • Polar V650 GPS bike computer
  • Polar M450 GPS bike computer
  • "We zijn erg blij dat het vanaf nu nog eenvoudiger wordt voor Polar atleten om deel uit te maken van de Strava community,” zegt David Lorsch, vice president Strategie en Business Development van Strava. "Velen onder hen maakten reeds gebruik van Strava om met elkaar in contact te blijven en om beter te presteren dan de mensen die deel uit maken van de community. Vanaf is het mogelijk om ook via Polar producten naadloos je prestaties te volgen en te delen met anderen. "

    Marco Suvilaakso, Group Product Director bij Polar zegt: “Hardlopen en fietsen zijn de twee populairste sportdisciplines bij onze klanten. Zij hebben geduldig deze integratie met Strava afgewacht. Wij zijn erg enthousiast dat vanaf nu de Polar en Strava communities dichter bij elkaar werden gebracht.”

    Change region

    If your country is not listed on this page, please find your local contact details, retailers and stores and service points on our global site.