check tag wrench cart

Polar Beat app krijgt update en een nieuw strak design

04/07/2016

Dendermonde, 4 juli 2016 - Polar Beat, de mobiele app voor hartslagmonitoring van Polar, pionier in sports en fitness wearables en marktleider op het vlak van hartslagmeting sinds meer dan 35 jaar, krijgt een update. Polar Beat is een slimme en gebruiksvriendelijke trainingsapp waarmee je in combinatie met de Polar H7 hartslagsensor ook nauwkeurig live je hartslag kan volgen. Gebruikers kunnen de Polar Beat trainingsdata bovendien in detail analyseren en via Polar Flow hun vooruitgang volgen. De nieuwste versie van de Polar Beat app is vanaf nu gratis beschikbaar voor iOS in de App Store en voor Android via Google Play.
Met een nieuw, helder en intuïtief design is Polar Beat is een accurate optie voor atleten en een eenvoudige oplossing voor beginners die willen starten met trainen op basis van hartslagmeting. De Polar H7 hartslagsensor rond de borst wordt gesynchroniseerd met Polar Beat via Bluetooth Smart en de trainingssessie kan starten. Via GPS registreert Polar Beat je afstand en brengt je afgelegde route in kaart. De stembegeleiding houdt sporters tijdens de trainingssessie op het goede spoor. Gebruikers hebben keuze uit meer dan 100 verschillende sportdisciplines, ze kunnen hun trainingsdoelstellingen plannen, trainen aan de juiste intensiteit, het effect van hun training bekijken en ze krijgen een accurate berekening van het aantal verbrande calorieën.

De Polar Smart Coaching upgrade is uitgerust met:

    een Fitness Test waarmee gebruikers hun aerobe fitheid kunnen bepalen
    de Running Index die over een langere tijd inzage geeft in de evolutie van loopprestaties
    Benefit Target : een functie waarmee gebruikers doelen stellen en coaching ontvangen om hun doel te bereiken
    Energy Pointer met realtime informatie over vetverbranding en de verbetering van je conditie

Polar Beat is compatibel met verschillende Polar online diensten. Polar Beat staat garant voor de synchronisatie tussen Polar Beat en Polar Flow zodat gebruikers hun trainingsdata in beide applicaties kunnen raadplegen terwijl de data veilig worden opgeslagen, zelfs wanneer ze van smartphone zouden wisselen. Via Polar Flow delen gebruikers hun trainingssessie met vrienden of ze kunnen hun coach en trainers toegang geven tot hun trainingsdata via Polar Flow for Coach. Polar Beat registreert ook trainingsgegevens in het fitnesscenter tijdens groepssessies met Polar Club. Polar Beat communiceert met de H7 hartslagsensor via Bluetooth® Smart technologie. De app is compatibel met Android toestellen vanaf Android 4.3 en iPhone iOS 8 of recentere iOS releases. De nieuwste versie van de Polar Beat is vanaf nu gratis te downloaden in de App Store of in Google Play.


Over Polar Polar is de pionier wat betreft draagbare technologie voor sport en fitness en is toonaangevend op het vlak van hartslagmeting, activity trackers en trainingscomputers. Met bijna 40 jaar ervaring en een succesvolle erfenis op het vlak van innovatief fysiologisch en sportmedisch onderzoek, komt het bedrijf tegemoet aan de verwachtingen van sporters van elk niveau. Polar biedt hen een uitgebreid gamma producten waaronder draagbare sporttoestellen en activity trackers, traingsapp’s en online diensten. De trainingscomputers, die wereldwijd diverse awards hebben gewonnen, behoren tot de eerste keuze van consumenten over de hele wereld. Polar-producten worden wereldwijd verkocht door meer dan 35.000 retailers.
Het hoofdkantoor van Polar is gevestigd in de buurt van Oulu in Finland, en het bedrijf is internationaal actief in meer dan 80 landen.
Meer informatie: www.polar.com

Change region

If your country is not listed on this page, please find your local contact details, retailers and stores and service points on our global site.