check tag wrench cart

Opvallend fris of casual chic? Polar introduceert de Polar M430 Neon Green en Dark Blue.

15/03/2018

Utrecht/Dendermonde – 15 maart, 2018 -  De Polar M430 is Polars populairste GPS sporthorloge voor hardlopers met een doel. Hij maakte vorig jaar zijn introductie in zwart, wit en oranje, maar komt nu ook in twee Limited Edition kleuren, namelijk Neon Green en Dark Blue. Net op tijd voor de lentetraining!

  • De Polar M430 biedt 6-LED optische hartslagmeting aan de pols, ingebouwde GPS en gepersonaliseerde, adaptieve trainingsbegeleiding om je vooropgestelde doelstellingen te behalen.
  • Door zijn geïntegreerd Running Program, wordt de Polar M430 jou personal coach die trainingsschema’s op jou en op je doelen afstemt. Daarnaast vertellen de Smart Coaching functies je meer over dagelijkse activiteit, calorieverbruik, trainingsbelasting en –voordeel en kan je VO2 Max bepaald worden a.d.h.v. de Running Index.
  • De continue hartslagmeting van de Polar M430 zorgt ervoor dat je een volledig beeld krijgt van je dagelijkse activiteit. Niet enkel tijdens fysieke inspanningen, maar ook tijdens rust wordt de hartslag gemeten.
  • Omdat slaap een belangrijke invloed speelt op je prestatie, helpt Polar Sleep Plus je om een duidelijk overzicht te krijgen over de kwaliteit van je nachtrust, door parameters zoals onder andere slaapduur en –frequentie te meten.

Polar, al meer dan veertig jaar marktleider in draagbare sport- en fitnesstechnologie, breidde vorig jaar zijn hardloopgamma uit met de Polar M430. Dankzij de Polar Smart Coaching technologie is de Polar M430 de ideale tool voor hardlopers die hun persoonlijke topniveau willen bereiken. Het horloge is volledig waterdicht en omvat een lichte, ademende polsband en trilalarmen om lopers nauwkeurig te informeren wanneer ze hun doelstellingen behalen tijdens de training.

 

Polar Releases Limited Edition Green Polar M430 GPS Running Watch and New Dark Blue Option

Change region

If your country is not listed on this page, please find your local contact details, retailers and stores and service points on our global site.