check tag wrench cart

Introductie Polar Balance – een nieuwe aanpak voor een goede balans tussen trainen en diëten

07/01/2016

Dendermonde, 7 januari 2016 – Polar, pionier in sports en fitness wearables en marktleider op het vlak van hartslagmeting sinds meer dan 35 jaar, kondigt een nieuwe manier aan om je gewicht te monitoren: Polar Balance. Dit compleet systeem voor gewichtsmanagement bestaat uit een Polar Balance Bluetooth® Smart weegschaal, een Polar activity tracker, alsook de Polar Flow app en web service. De Polar Balance weegschaal is vanaf nu beschikbaar in zwart en wit op www.polar.com en kost € 99.90.

Gebruikers bereiken dankzij deze oplossing hun streefgewicht en ze zullen ook vermijden dat de kilo’s er terug aan komen. Bij ingebruikname wordt een streefgewicht ingevoerd via Polar Flow. Op het ogenblik dat gebruikers op de weegschaal gaan staan wordt hun gewicht naar de Polar wearable gestuurd of rechtstreeks naar de Polar Flow app, beschikbaar voor iOS en Android. Polar Balance volgt het bewegingsniveau en gewicht op en geeft motiverende feedback en praktisch advies. Gebruikers worden zo bijvoorbeeld aangemoedigd om dagelijks meer te bewegen of hun calorie-inname te verlagen. De weegschaal zorgt er niet alleen voor dat gebruikers voldoende en gevarieerd bewegen maar ook dat ze gezond eten. Het online gedeelte berekent de persoonlijke hoeveelheid activiteit die nodig is om gebruikers te helpen om hun streefgewicht te bereiken en te behouden.

De Weight Loss Speedometer in Polar Flow is het hart van Polar Balance. De gebruikers zien in één beeld hoe snel ze gewicht verliezen, of ze minder moeten eten of actiever moeten zijn. De tijd van complexe voedseldagboeken, diëten of schattingen van de calorie-inname zijn vanaf nu verleden tijd aangezien Polar Balance 24u/7 rekening houdt met het activiteitsniveau en het gewicht van de gebruiker. Het volstaat dat gebruikers hun dagelijkse doelstellingen behalen op het vlak van beweging en een gezond dieet aanhouden. Aangezien Polar Flow de dagelijkse activiteitsdoelen aanpast aan de individuele noden van de gebruiker, bieden Polar activity trackers bovendien gepaste motivatie en begeleiding om hen te helpen op schema te blijven.

“Het meten van lichaamsfuncties is vanzelfsprekend voor Polar. Gewichtsmanagement is daarom voor ons ook de natuurlijke nieuwe stap voor ons,” zegt Jukka Jaatinen, Director, New Business Areas bij Polar. “Deze unieke oplossing is het resultaat van de combinatie van onze bestaande technologie en onze know-how met gewichtsmanagement. Polar Balance motiveert gebruikers en is eenvoudig te gebruiken om gewicht te verliezen en op gewicht te blijven. We willen onze klanten de best mogelijke tools aanreiken om een gezonde en levensstijl in balans te bereiken en te behouden.”

Bluetooth® Smart technology laat het Polar Balance systeem communiceren met andere Polar producten. Polar Balance gebruikers kunnen hun dagelijkse activiteit monitoren via een aantal Polar wearables waaronder de Polar Loop, Loop 2, Loop Crystal, M400 en V800.

De Polar Balance slimme weegschaal kan gebruikt worden door 10 verschillende personen. Ook andere leden van het gezin kunnen dus met dezelfde weegschaal aan de slag. Indien gewenst kan de weegschaal ook afzonderlijk gebruikt worden zonder combinatie met activity trackers en Polar Flow. De Polar Balance weegschaal is vanaf nu beschikbaar in het zwart en wit op www.polar.com en kost € 99.90. Het gebruik van Polar Balance is gratis.

Change region

If your country is not listed on this page, please find your local contact details, retailers and stores and service points on our global site.