check tag wrench cart

Polar FT80 bekroond met IF Design Award

Friday, Januari 23, 2009 Polar heeft de begeerde iF product design award 2009 gewonnen in de categorie Vrijetijd/Lifesyle met de uniek vormgegeven FT80. iF organiseert één van de meest erkende internationale product design award competities, welke elk jaar meer dan 2.000 productinzendingen uit 35 landen ontvangt. Dit maakt het IF tot werelds belangrijkste design competitie. Alleen de beste producten ontvangen een iF zegel voor een voortreffelijke ontwerpkwaliteit, welke geldig blijft gedurende het levenscyclus van het product.


Dit jaar vond de iF product design award voor de 55ste keer plaats en de internationale jury van experts selecteerde, met een waakzaam oog op de behoefte aan een goed ontwerp, de winnende producten vanuit 2.800 inzendingen vanuit 39 verschillende landen.De tentoonstelling van alle prijswinnaars van een iF product design award wordt gehouden in de Hannover Exhibition Center en presenteert een fascinerend overzicht van hedendaagse design prestaties. De iF tentoonstelling loopt van maart tot augustus, trekt jaarlijks bijna 300.000 internationale bezoekers en informeert het publiek over de laatste trends op het gebied van design. Daarnaast worden vanaf eind januari alle prijswinnaars gepubliceerd op de iF online exhibition op de iF website.De FT80 is de meest toegewijde traingspartner voor de meest fanatieke sporter. Moderne, atletische en stijlvolle ontwerpkenmerken van de FT80 richten zich op de hoge draagcomfort en de emotionele, aantrekkelijke sportstijl dat elegant boven de massa uitsteekt zonder overdadig te zijn. De dunne en egale vormgeving zorgen ervoor dat de FT80 perfect om de pols past gedurende een work-out. Toonaangevende materialen zoals roestvrijstaal en mineraalglas maken deze trainingscomputer perfect af en zorgen ervoor dat het model licht en comfortabel draagt onder alle omstandigheden en trainingen.Change region

If your country is not listed on this page, please find your local contact details, retailers and stores and service points on our global site.