check tag wrench cart

Polar FT80 valt voor derde keer in de prijzen

Thursday, Februari 19, 2009 De Polar FT80 is wederom bekroond met een design prijs. De Fennia Prijs 2009 maakte dit vandaag bekend. De jury, bestaande uit experts op het gebied van design, industrie, handel en media, besteden met name aandacht aan de hoge kwaliteit van de ontwerpkennis, de stijlvolle karakteristieken van de inzendingen, de toepasbaarheid in hun visuele omgeving en de manier waarop het product tegemoet komt aan de verlangde waarden en meningen.


Naast de erkende Fennis Prijs 2009, is de FT80 al eerder bekroond met de felbegeerde iF product design award 2009 en Plus X Award voor een fantastisch ontwerp. Dit topmodel is ook reeds genomineerd voor de Plus X Award Hall of Fame.Het Design Forum Finland en de Fennia Groep organiseren elke twee jaar de Fennia Prijsuitreiking. Dit jaar vond het evenement voor de 10e keer plaats en werden de winnende producten bekend gemaakt in de Finlandia Hall in Helsinki. Het doel van de Fennia Prijs is het stimuleren van het vervaardigen van producten met een goede kwaliteit én het promoten van de prestatiegerichtheid en internationalisering van de industrie. De inzet is om goed ontworpen producten te presenteren en bedrijven aan te moedigen om ontwerp toe te passen - op een veelomvattende en interactieve wijze - in productontwikkeling, productie en het bedrijfsimago. Prijswinnende bedrijven en producten worden opgenomen in de Fennia Prijs Tentoonstelling welke internationaal zal rondtoeren, te starten met het Design Forum Finland.De FT80 is de meest toegewijde traingspartner voor de meest fanatieke sporter. Moderne, atletische en stijlvolle ontwerpkenmerken van de FT80 richten zich op de hoge draagcomfort en de emotionele, aantrekkelijke sportstijl dat elegant boven de massa uitsteekt zonder overdadig te zijn. De dunne en egale vormgeving zorgen ervoor dat de FT80 perfect om de pols past gedurende een work-out. Toonaangevende materialen zoals roestvrijstaal en mineraalglas maken deze trainingscomputer perfect af en zorgen ervoor dat het model licht en comfortabel draagt onder alle omstandigheden en trainingen.Change region

If your country is not listed on this page, please find your local contact details, retailers and stores and service points on our global site.