check tag wrench cart
Hero section background of a runner

Het verschil tussen dromen en doelen

Maak van je dromen doelen met triatleet Tim Don.

Wat is jouw doel voor 2019? Deel het op de Wall of Goals en krijg toegang tot een exclusieve videoserie met Tim Don.

Wat is jouw trainingsdoel voor 2019?

Deel je trainingsdoel op de Wall of Goals en krijg toegang tot een exclusieve videoserie met Tim Don, wereldrecordhouder op de Ironman. Deze 4-delige videoserie beschrijft het proces van het stellen van doelen, van dromen tot het bereiken van je doel. Elke aflevering ontvang je als een link in je inbox, en de afleveringen bevatten ook kleine opdrachten die je helpen je eigen dromen en doelen te bepalen.

Wall of Goals 2019

Meer laden

Polar Vantage-serie

Nieuwe GPS multisporthorloges die je helpen om de winnaar in jezelf te ontdekken.

Meer lezen

Black Polar Vantage V

Polar Vantage V

Red Polar Vantage M

Polar Vantage M

Op de Polar Blog

Blog
Get to know professional triathlete Tim Don

There are few people in the sport of triathlon who carry the clout and respect Tim Don holds within the community and amongst his peers.

Read

Blog
The Fittest Woman On Earth Annie Thorisdottir: "Dream big, do more!"

Polar Athlete Annie Thorisdottir, the 'Fittest Woman on Earth', reminds us that even though dreaming is important, it's not enough.

Read

Blog
Goal setting for athletes: A minimalist approach to achieving all your 38 (sports) goals

Let’s start with the positive: You can achieve anything! But – there’s always a but – you can’t do everything at the same time.

Read

Change region

If your country is not listed on this page, please find your local contact details, retailers and stores and service points on our global site.

Maak je doel

Schrijf je trainingsdoel op en deel het op de Wall of Goals.

Kies je afbeelding

Voorbeeld

#mydreamandgoal

De velden gemarkeerd met (*) zijn persoonlijk en niet zichtbaar als je je doel deelt. Door je bijdrage te verzenden, geef je aan dat je akkoord gaat met het campagnereglement en dat je onze Privacyverklaring en onze Gebruiksvoorwaarden hebt gelezen.

VOORWAARDEN VAN DE POLAR HOLIDAY SEASON CAMPAGNE

Voorwaarden van de campagne Het verschil tussen dromen en doelen

Hoe krijg je toegang tot een exclusieve videoserie met Tim Don, wereldrecordhouder op de Ironman.

Deel of voer* je trainingsdoel in op de startpagina van de campagne polar.com/be-nl/dreamsandgoals en krijg toegang tot een exclusieve videoserie met Tim Don, wereldrecordhouder op de Ironman. Als je je doel vóór 30 november 2018 deelt of invoert*, doe je automatisch ook mee aan onze weggeefactie. Door je bijdrage te verzenden, geef je aan akkoord te gaan met het ontvangen van marketingboodschappen die gerelateerd zijn aan deze campagne. De campagne loopt van 15 november 2018 tot en met 31 januari 2019 23:59 GMT.

*Je kunt er ook voor kiezen om je doel privé te houden - klik op "Publiceer mijn doel niet op de Wall of Goals" op de startpagina van de campagne wanneer je je doel invoert.

Periode weggeefactie

15 november 2018 – 30 november 2018

Prijs

De winnaar wordt willekeurig gekozen uit alle deelnemers. De winnaar wordt persoonlijk per e-mail geïnformeerd.

Prijs: De prijs voor de wedstrijd bestaat uit Polar-producten uit de Polar online store ter waarde van € 500,00. De winnaar ontvangt prijzen uit de Polar online store-selectie en het bedrag van € 500,00 is gebaseerd op de verkoopprijzen in de Polar online store op 30 november 2018.

Door je in te schrijven voor de campagne Het verschil tussen dromen en doelen accepteer je de voorwaarden van de weggeefactie.

Specifieke voorwaarden

 1. De promotor van de weggeefactie is Polar Electro Oy. De campagne is online te vinden op polar.com/be-nl/dreamsandgoals.
 2. Om deel te nemen aan de weggeefactie is geen aankoop vereist en zijn geen deelnamekosten verschuldigd. Door aan de weggeefactie deel te nemen, bevestigen de deelnemers dat zij deze voorwaarden (Specifieke voorwaarden en Standaardvoorwaarden) begrijpen en accepteren en erin toestemmen hieraan gebonden te zijn.
 3. De weggeefactie loopt van 15 november 2018 tot en met 30 januari 2018 23:59 GMT.
 4. Deze weggeefactie staat uitsluitend open voor personen die op het moment dat zij zich aanmelden 18 jaar of ouder zijn. Inwoners van Zweden, de staten New York en Florida zijn uitgesloten van deelname aan deze weggeefactie. Ongeldig indien wettelijk verboden of beperkt. Het recht op deelname aan de weggeefactie is beperkt tot inwoners van geselecteerde landen. De in aanmerking komende landen worden vermeld aan het eind van dit reglement. Polar Electro Oy behoudt zich het recht voor om nieuwe geografische beperkingen toe te voegen.
 5. Om aan deze weggeefactie te kunnen deelnemen, moeten deelnemers hun gegevens invullen op de startpagina van de campagne en deze indienen.
 6. De weggeefactie wordt op geen enkele wijze door Facebook, Twitter, Pinterest en/of Instagram gesponsord, goedgekeurd of beheerd. Door je aan te melden voor de weggeefactie vrijwaar je Facebook, Twitter, Pinterest en/of Instagram van alle aansprakelijkheid in verband met deze promotie.
 7. Inzendingen via andere dan de opgegeven methoden worden niet geaccepteerd. Inzendingen die zijn gegenereerd door scripts, macro's of andere automatische middelen of praktijken of door andere middelen die het inzendingsproces ondermijnen, worden ongeldig verklaard.
 8. In aanmerking komende personen kunnen zo vaak deelnemen als zij willen. Onjuiste of onvolledige inzendingen worden niet geaccepteerd. Alle inzendingen moeten worden ingediend vanaf geldige accounts.
 9. Polar Electro Oy zal één (1) willekeurige winnaar kiezen. De winnaar wordt persoonlijk per e-mail geïnformeerd en gevraagd zijn/haar postadres op te geven waarnaar de prijs kan worden verzonden. De winnaar moet binnen vijf (5) dagen nadat de aankondiging is verzonden reageren op dit bericht. Als een winnaar niet binnen vijf (5) dagen na de aankondiging op dit bericht reageert, behoudt Polar Electro Oy zich het recht voor om een andere winnaar te kiezen.
 10. De winnaar ontvangt een prijs in de vorm van een vouchercode voor de Polar online store ter waarde van € 500,00. De voucher kan slechts voor één aankooptransactie worden gebruikt.
 11. De beschikbaarheid van de prijzen wordt verdeeld over alle rechtsgebieden waarvan bewoners in aanmerking komen voor deelname aan de weggeefactie.
 12. Polar Electro Oy kiest de winnaar op 3 december 2018. De winnaar wordt persoonlijk per e-mail geïnformeerd.
 13. Levering van de prijzen: Polar Electro Oy verstuurt de prijs uiterlijk 15 december 2018 naar de winnaar.
 14. In geval van tegenstrijdigheden tussen deze Specifieke voorwaarden en de Standaardvoorwaarden die van toepassing zijn op door Polar Electro Oy georganiseerde weggeefactie, hebben deze Specifieke voorwaarden voorrang.
 15. Op alle aspecten van deze weggeefactie is de Finse wet van toepassing.

Standaardvoorwaarden

Dit wedstrijdreglement is van toepassing op de relatie tussen jou en Polar Electro Oy wanneer je aan een van onze wedstrijden of campagnes deelneemt. De volgende definities gelden algemeen voor al onze online wedstrijden en campagnes. Voor het afzonderlijke reglement van een specifieke wedstrijd/campagne kun je op de link klikken die op de pagina van de desbetreffende wedstrijd/campagne staat vermeld.

Medewerkers van Polar Electro Oy en hun desbetreffende agenten, filialen, dochterondernemingen, moedermaatschappijen, vertegenwoordigers, marketingfilialen en partners, leveranciers, advertentie- en reclamebureaus en leden van hun naaste familie of huishouding komen niet in aanmerking voor een prijs. De promotor betaalt de eventueel toepasselijke loterijbelasting. De prijswinnaar is verantwoordelijk voor het betalen van alle overige belastingen in verband met het winnen van de prijs. Voor deelname zijn geen aanschaf- of deelnamekosten verschuldigd. De wedstrijdpromotor is Polar Electro Oy, Professorintie 5, 90440 Kempele, Finland.

"Wedstrijd" heeft betrekking op al onze online wedstrijden, "wij" en "ons" heeft betrekking op Polar Electro Oy, Professorintie 5, 90440 Kempele, Finland en "website" heeft betrekking op elke website waar de wedstrijd online staat.

1. Door deelname aan één van onze wedstrijden gaan de deelnemers ermee akkoord gebonden te zijn aan deze reglementen (die van tijd tot tijd door ons gewijzigd of herzien kunnen worden) en aan onze beslissingen die definitief zijn in alle aangelegenheden in verband met de wedstrijd.

2. Alle prijzen zijn niet-overdraagbaar en niet in te ruilen voor geld. Regelingen voor de overhandiging van de prijzen worden door ons getroffen. Wij behouden ons het recht voor om naar eigen goeddunken alle prijzen te vervangen door prijzen van gelijke waarde. Alle prijzen zijn onderworpen aan de leveringsvoorwaarden van de fabrikant of leverancier.

3. Om voor prijzen in aanmerking te komen, gaan de winnaar(s) (en gast(en) indien van toepassing) ermee akkoord om (1) indien nodig een beëdigde verklaring te ondertekenen; (2) ons te vrijwaren van alle aansprakelijkheden, claims, eisen en actieredenen voor persoonlijk letsel en/of schade, diefstal, of verlies verband houdend met de wedstrijd of het gebruik of aanvaarding van de prijs of een deel daarvan, tenzij dit te wijten is aan onze nalatigheid; (3) een promotiebericht te ondertekenen dat ons zonder aanvullende vergoeding het recht geeft om jouw naam en afbeelding te gebruiken voor advertentie- en reclamedoeleinden. Aanmelding voor de wedstrijd houdt de toezegging in van de winnaar(s) om dergelijke verklaringen te ondertekenen. De winnaar(s) (en gast(en) indien van toepassing) moeten alle juridische documenten invullen en binnen veertien (14) dagen aan ons terugsturen. Niet nakomen leidt tot uitsluiting van de winnaar(s), waarna een andere winnaar zal worden geselecteerd.

4. De ontvangst van enig onderdeel van de prijs van de wedstrijd is afhankelijk van het nakomen van alle toepasselijke wetten, reglementen en regelingen. Uitsluitend de winnaar(s) zijn verantwoordelijk voor alle verzekeringen, toepasselijke belastingen en voor alle uitgaven die niet in de omschrijving van de prijs zijn genoemd.

5. Wij behouden ons het recht voor om leeftijdseisen te stellen indien nodig. Deelnemers van 15 jaar of jonger (in de VS 18 jaar of jonger) moeten toestemming vragen aan hun ouder of voogd voordat ze aan de wedstrijd mogen deelnemen. Wedstrijden staan niet open voor medewerkers en naaste familie van Polar Electro Oy, filialen en dochterondernemingen en alle sponsoren. Wij behouden ons tevens het recht voor om geografische beperkingen voor deelname in te stellen.

6. Door aan de wedstrijd deel te nemen, dragen alle deelnemers alle rechten, aanspraken en belangen op en in alle naar de website geüploade creatieve materialen over.

7. Stuur voor de namen van de winnaar(s), binnen één (1) maand na het sluiten van de wedstrijd, een aan jezelf geadresseerde envelop met opgave van de wedstrijd naar Polar Electro Oy, Internet Marketing Team, Professorintie 5, 90440 Kempele, Finland.

8. De winnaar(s) gaan ermee akkoord dat Polar Electro Oy, haar filialen, dochterondernemingen, gelieerde ondernemingen en medewerkers, en alle andere sponsoren geen aansprakelijkheid hebben in verband met de aanvaarding of het gebruik van een hierbij toegekende prijs. Wij behouden het recht voor, naar eigen goeddunken en in absolute discretie, deelnemer(s) en/of winnaar(s) uit te sluiten.

9. Alle persoonlijke gegevens, inclusief en niet beperkt tot de naam, de leeftijd, het adres, het telefoonnummer en/of het e-mailadres van de deelnemer, die verkregen zijn door deelname aan de wedstrijd, kunnen met toestemming van de deelnemer door ons worden gebruikt of aan derden worden verstrekt voor zekere marketing, marktonderzoek en -analyse en gerelateerde doeleinden. Ga naar https://www.polar.com/be-nl/legal/privacy-notice voor meer informatie over het gebruik van deze persoonsgegevens en je recht om je persoonsgegevens uit onze database te verwijderen.

ARGENTINIË

AUSTRALIË

OOSTENRIJK

BELGIË

BRAZILIË

CANADA

CHILI

CHINA

COLOMBIA

COSTA RICA

KROATIË

TSJECHISCHE REPUBLIEK

DENEMARKEN

ECUADOR

EGYPTE

ESTLAND

FINLAND

FRANKRIJK

DUITSLAND

GROOT-BRITTANNIË/IERLAND

GRIEKENLAND

GUATEMALA

HONGKONG

HONGARIJE

IJSLAND

INDIA

INDONESIË

ISRAËL

ITALIË

JAPAN

KOREA

MALEISIË

MEXICO

NEDERLAND

NIEUW-ZEELAND

NOORWEGEN

PANAMA

PERU

FILIPPIJNEN

POLEN

PORTUGAL

ROEMENIË

RUSLAND

SINGAPORE

SLOVENIË

ZUID-AFRIKA

SPANJE

ZWITSERLAND

TAIWAN

TURKIJE

VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN

VERENIGDE STATEN VAN AMERIKA (inwoners van de staten New York en Florida zijn uitgesloten van deelname)

VENEZUELA

11836