check tag wrench cart
Polar Team - Indoor team sport athlete tracking system

Polar Team

Spelervolgsysteem voor indoor teamsporten

Met het draagbare Polar Team-spelervolgsysteem zie je de accurate realtime hartslag van je spelers bij elke indoor sport op je iPad. Profiteer van de gebruiksvriendelijke spelervolganalyses en neem objectieve beslissingen tijdens het hele seizoen.

‎"Een snelle blik op de gegevens op een computer naast het veld, laat zien hoe hard de spelers zich inspannen – met sprintjes voor ieder die er met de pet naar gooit."

John Calipari, basketbal, University of Kentucky

Haal alles uit je team

Wat je sport ook is, het Polar Team-spelervolgsysteem voor indoor sporten helpt je om je team zonder moeite naar de top te coachen. Bekijk de hartslag van je teamleden direct op het scherm en analyseer de inspanningen van alle spelers. De hele trainingsstaf en de spelers kunnen de prestaties van het team over een langere periode volgen dankzij objectieve trainingsgegevens en mogelijkheden om deze te delen.

Blijf in de juiste zone

Dankzij hartslagzones kun je eenvoudig de intensiteit van de training in de gaten houden. Met een eenvoudig spelervolgsysteem ontdek je de verschillen en begeleid je al je spelers in één keer. Met een realtime spelervolgsysteem kun je meerdere spelers vergelijken op je iPad-scherm. Motiveer je spelers met draagbare technologie door ze tijdens de training inzicht te geven in hun prestaties.

Registreer, analyseer en verbeter

Na de training kun je met het Polar Team-spelervolgsysteem objectieve gegevens over de prestaties van je spelers zien en rapporten delen met je spelers en de volledige trainingsstaf. Gebruik de gegevens van het spelervolgsysteem om je volgende sessie te plannen en je tegenstanders een stap voor te zijn.

Gebruik de Polar Team-app voor jouw team

Voorzie je spelers een Polar H9, Polar H10- of een Polar Verity Sense -hartslagsensor voor live hartslag. De Polar H9/H10/Verity Sense is compatibel met vele Polar-producten en fitnessapparatuur in het fitnesscentrum, ook ideaal voor gebruik buiten het trainingsseizoen.

Download de gratis Team-app en ga aan de slag.

Hulp nodig? Begin hier.

Change region

If your country/region is not listed on this page, please find your local contact details, retailers and stores and service points on our global site.

Leuk dat je er bent! Schrijf je nu in en krijg 10% korting

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, leuke projecten om je voor op te geven en onze aanbiedingen. Bovendien krijg je 10% korting* op je eerste aankoop!

Door op Inschrijven te klikken, gaat u ermee akkoord om e-mails van Polar te ontvangen en bevestigt u dat u het privacybeleid van Polar hebt gelezen

*deze actie kan niet worden gecombineerd met andere acties of aanbiedingen.