Kontakta oss

Fyll i nedanstående formulär om du har frågor angående din Polar-produkt eller om du vill skicka feedback till oss. Vi kontaktar dig så snart vi har möjlighet. Fält med asterisk (*) måste fyllas i.

Välj först mottagare vid 'Jag vill skicka feedback till', välj därefter ämne vid ‘Min feedback gäller’. Fortsätt sedan att fylla i formuläret genom att klicka på knappen ‘Nästa’.

Skicka e-mail

Kontaktuppgifter

Polar Electro Sverige AB
Salkhallen
Gustavslundvägen 159
167 51 Bromma
SWEDEN

Tel. +46-8-704 00 29 (vardagar 09:30-12:30)
Fax +46-8-704 00 39
E-mail: sverige@polar.com
www.polar.com/sv

Om din Polar-produkt är i behov av service rekommenderar vi att du skickar den till oss, använd gärna vår Online-registrering.