Polar Loop ei näytä sykettäni. Miksi?

• Varmista, että käytät Polar Loop -yhteensopivaa sykesensoria: Polar H6 tai H7 Bluetooth Smart.

• Varmista, että sykesensorin kiinnitysvyön elektrodipinnat on kostutettu. Tekstiilivyöllä varustetun sykesensorin pukeminen.

• Varmista, että sykesensori on yhdistetty oikein Polar Loopiin:

- Pue sensori päällesi.

- Vie Polar Loop sensorin lähelle ja napauta kosketuspainiketta.

- Odota, kunnes LED-näyttö sammuu. Odota sitten muutama sekunti, kunnes teksti PAIRED (yhdistetty) tulee näyttöön.

Jos yhdistäminen ei onnistu ensimmäisellä kerralla, yritä 30 sekunnin kuluttua uudelleen. Varmista, että Polar Loopin ja sykesensorin välissä ei ole kangasta.

Varmista, että olet yhdistämisen aikana riittävän kaukana (10 m) muista Bluetooth Smart -sykesensoreiden käyttäjistä. Sensorin liittäminen yhden kerran riittää.

• Varmista, että Polar Loop ei ole lentotilassa.

• Oletko kokeillut Polar Loopin Bluetooth-yhteyden nollaamista? Tämä tapahtuu käyttämällä Polar Loop aktiivisuusmittaria lentotilassa.

• Oletko kokeillut sykeharjoituksen lopettamista ja uuden sykeharjoituksen aloittamista?

- Irrota sykesensori kiinnitysvyöstä.

- Odota 30 sekuntia.

- Aseta sensori takaisin paikalleen.

- Napauta Polar Loopin kosketuspainiketta.

• Jos käytössäsi on H7, oletko kokeillut sensorin nollaamista poistamalla pariston 6 minuutin ajaksi?

• Onko sykesensorin paristo tyhjä? Oletko kokeillut, auttaako pariston vaihtaminen? Katso H7- tai H6-sykesensorin ohjevideo.

- Polar H6 -sykesensorin pariston kesto on noin 300 tuntia.

- Polar H7 -sykesensorin pariston kesto on noin 200 tuntia.

• Onko Polar Loopin akku lähes tyhjä? Jos näyttöön tulee painiketta napautettaessa teksti CHARGE (lataa), uuden sykeharjoituksen aloittaminen ei ole mahdollista ja mahdollinen meneillään oleva sykeharjoitus keskeytyy.

• Onko tietojen synkronointi Polar Loopin ja Polar Flow -mobiilisovelluksen välillä meneillään? Et voi aloittaa uutta sykeharjoitusta, kun Polar Loop synkronoi tietoja sovellukseen. Odota, kunnes synkronointimerkki poistuu näytöstä, ennen kuin aloitat harjoituksen.

• Onko sykesensori yhteydessä muihin laitteisiin Bluetooth-yhteyden avulla?

• Oletko kokeillut puhelimesi Bluetooth-yhteyden kytkemistä pois päältä ja takaisin päälle. Voit myös kokeilla puhelimesi sammuttamista ja uudelleenkäynnistystä, jos puhelimesi Bluetooth-toiminto reistailee.

• Oletko tarkistanut, että Polar Loopissa on uusin laiteohjelmistoversio? Liitä ranneke tietokoneeseesi, niin Polar FlowSync ilmoittaa mahdollisista päivityksistä. Jos käytät mobiilisovellusta, myös se kannattaa pitää ajan tasalla puhelimesi sovelluskaupan avulla.

Jos ongelma ei ratkennut näillä ohjeilla, ota yhteys paikalliseen Polar-asiakaspalveluun.